Szerencsejátékosként mindig nagyszerű érzés több pénzzel játszani. Éppen ezért örömmel jelentjük be Bankroll Boost promóciónkat, amely lehetővé teszi, hogy megduplázza befizetését, és még több pénzeszközzel kezdjen el játszani.

Hogyan működik

Bankroll Boost promóciónk egyértelmű. Nincs más dolga, mint befizetni a befizetést, mi pedig egy bizonyos összeg erejéig pótoljuk. Például, ha befizetsz 100 dollárt, akkor további 100 dollárt adunk a számládra, így összesen 200 dollárt adunk a játékhoz.
Fontos megjegyezni, hogy ez az ajánlat csak az első befizetésekre vonatkozik. Tehát ha még soha nem fizetett be nálunk, most itt a tökéletes alkalom, hogy kihasználja ezt a promóciót.

Általános szerződési feltételek

Mint minden promóciónak, itt is van néhány feltétel és feltétel, amelyet tisztában kell lennie a Bankroll Boost promóciónkkal. Először is, az általunk kiegyenlített maximális összeg 500 USD. Tehát ha 600 dollárt fizet be, akkor is csak 500 dollárt adunk hozzá a számlájához.
Ezen túlmenően ez az ajánlat fogadási feltételt is tartalmaz. Mielőtt bármilyen nyereményt visszavonhatna, bizonyos számú alkalommal meg kell tennie a bónusz összegét. A pontos fogadási követelmény a promóciótól függően változik, ezért a játék megkezdése előtt feltétlenül ellenőrizze a feltételeket.

Következtetés

Bankroll Boost promóciónk kiváló lehetőség az új játékosok számára, hogy több pénzből próbálják ki kaszinójátékainkat. A befizetés megduplázásának lehetőségével még több lehetőséged lesz nagy nyereményekre. Fontos azonban, hogy a játék megkezdése előtt figyelmesen olvassa el a feltételeket, hogy elkerülje a félreértéseket.
Mire vársz még? Fizessen be most, és használja ki Bankroll Boost promóciónkat, hogy még több pénzeszközzel kezdjen!

Lásd még:  A jövő itt van: mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett kaszinóélmény.

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

CAPTCHA képkép módosítása

Új kaszinók

100% bónusz 500 €-ig + 50 ingyenes pörgetés

Fizessen be 1000 dollárt és kap 2000 dollárt INGYEN

Akár 500 € üdvözlő bónusz plusz 100 ingyenes pörgetés on A halottak könyve

Új játékosok követelhetnek 25 ingyenes pörgetést a BETSOFT Games-en.

Fogadjon most, hogy csatlakozzon a Stake's Dailyhez $100,000 Verseny!

100% üdvözlő bónusz. Up 200 €-ig még játszani