Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztatóA Stake Sitesnél komolyan vesszük az Ön adatainak védelmét, és elkötelezettek vagyunk személyes adatainak védelme mellett. Ez az adatvédelmi szabályzat fontos információkat tartalmaz arról, hogyan gyűjtjük, használjuk és hozzuk nyilvánosságra személyes adatait.

Általunk gyűjtött információk

Személyes adatokat gyűjthetünk Önről, amikor weboldalunkat vagy szolgáltatásainkat használja. Ezek az információk magukban foglalhatják az Ön nevét, e-mail címét, fizetési adatait és egyéb adatokat, amelyeket Ön megad nekünk. Ezenkívül adatokat gyűjthetünk az Ön készülékéről, például az Ön IP-címéről és a böngésző típusáról.

Más forrásokból is gyűjthetünk információkat, például nyilvánosan elérhető adatbázisokból, hogy kiegészítsük a közvetlenül Öntől gyűjtött információkat. Ez az információ tartalmazhat demográfiai információkat, érdeklődési köröket és egyéb, termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozó információkat.

Hogyan használjuk fel Information

Személyes adatait arra használjuk, hogy szolgáltatásainkat biztosítsuk Önnek, és hogy termékeinkről és szolgáltatásainkról kommunikáljunk Önnel. Ez magában foglalhatja a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos promóciós anyagok, hírlevelek és egyéb információk küldését. Az Ön adatait weboldalunk és szolgáltatásaink fejlesztésére is felhasználhatjuk.

Az Ön adatait felhasználhatjuk webhelyünkön tapasztalt élmény személyre szabására, például érdeklődési köre alapján célzott hirdetések megjelenítésére. Az Ön adatait kutatások és elemzések elvégzésére is felhasználhatjuk ügyfeleink jobb megértése, valamint termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése érdekében.

Információk, amelyeket megosztunk

Személyes adatait kiadhatjuk harmadik fél szolgáltatóknak, akik segítenek bennünket szolgáltatásaink nyújtásában. Ezek a szolgáltatók lehetnek fizetésfeldolgozók, marketingügynökségek és más harmadik fél szolgáltatók. Adatait a törvény előírásai szerint vagy jogaink védelme érdekében is közzétehetjük.

Ezenkívül megoszthatjuk adatait leányvállalatainkkal és leányvállalatainkkal a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírt célokra. Adatait harmadik fél partnerekkel is megoszthatjuk közös marketing erőfeszítések céljából, például termékeink és szolgáltatásaink népszerűsítése érdekében.

Az Ön választási lehetőségei

Dönthet úgy, hogy bármikor leiratkozik a tőlünk küldött marketingkommunikációról. Személyes adataihoz való hozzáférést vagy azok helyesbítését is kérheti, ha felveszi velünk a kapcsolatot az alább megadott adatok segítségével.

Dönthet úgy is, hogy letiltja a cookie-kat a böngészőjében, bár ez korlátozhatja webhelyünk bizonyos funkcióinak használatát.

Biztonság

Ésszerű intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy megvédjük személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől és nyilvánosságra hozataltól. Az adatok védelmére iparági szabványos biztonsági intézkedéseket alkalmazunk, beleértve a titkosítást, a tűzfalakat és más biztonsági technológiákat.

Változások a jelen adatvédelmi irányelvek

Ezt az Adatvédelmi szabályzatot időről időre frissíthetjük üzleti gyakorlatunk vagy jogi követelményeink változásai miatt. A változásokról az új adatvédelmi szabályzat weboldalunkon történő közzétételével értesítjük.

Kapcsolatba lép velünk

Ha bármilyen kérdése van a jelen Adatvédelmi szabályzattal vagy a személyes adataival kapcsolatos gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: [email protected]. Bármilyen felmerülő kérdésére szívesen válaszolunk.

Copyright © 2023, Tétoldalak, Minden jog fenntartva