Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételekÜdvözöljük a Cövek oldalain. Ezek a feltételek szabályozzák a weboldalunk használatát, és a weboldalunkra való belépéssel Ön beleegyezik, hogy betartja azokat. Kérjük, hogy weboldalunk használata előtt figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket.

Szellemi tulajdon

A weboldalon található minden tartalom, beleértve, de nem kizárólagosan a grafikákat, szövegeket, logókat, képeket és szoftvereket, a Stake Sites tulajdonát képezi, és nemzetközi szerzői jogi törvények védik. Előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül nem reprodukálhat, terjeszthet vagy módosíthat ezen a webhelyen található tartalmat. Fenntartunk minden jogot a weboldalunkon található anyagokhoz, és Ön beleegyezik, hogy azokat semmilyen módon nem használja fel vagy használja ki, ami káros lehet ránk vagy vállalkozásunkra nézve.

Felhasználói magatartás

Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy nem vesz részt az alábbi tevékenységekben:

  • Illegális, obszcén vagy rágalmazó tartalom közzététele
  • Webhelyünk feltörése vagy feltörésének kísérlete
  • Másik felhasználó vagy entitás megszemélyesítése
  • Bármilyen törvény vagy előírás megsértése

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy megszüntessük weboldalunkhoz való hozzáférését, ha Ön megsérti ezeket a feltételeket. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy jogi lépéseket tegyünk Ön ellen, ha olyan magatartást tanúsít, amely sérti üzletünket vagy jó hírnevünket.

Adatkezelési tájékoztató

A Stake Sitesnél elkötelezettek vagyunk az Ön adatainak védelme mellett. Személyes adatait csak az Adatvédelmi szabályzatunkkal összhangban gyűjtjük, használjuk és adjuk közzé. Weboldalunk használatával Ön magára nézve kötelezőnek ismeri el adatvédelmi szabályzatunkat.

A felelősség kizárása

A Stake Sites webhelyünket „ahogy van” és „ahogy elérhető” alapon biztosítja. Nem garantáljuk, hogy weboldalunk zavartalan, hibamentes vagy vírusmentes lesz. Elutasítunk minden kifejezett vagy hallgatólagos garanciát, beleértve, de nem kizárólagosan az eladhatóságra és egy adott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat. Nem vállalunk felelősséget vagy garanciát a weboldalunkon található tartalom pontosságáért, teljességéért vagy megbízhatóságáért, illetve a webhelyünk használatával elérhető eredményekért.

A felelősség korlátozása

A Stake webhelyek nem vállalnak felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy következményes kárért, amely a webhelyünk használatából ered, vagy azzal összefüggésben. Ez magában foglalja, de nem kizárólagosan, a haszon-, adat- vagy egyéb immateriális veszteségek miatti károkat. Ön beleegyezik abba, hogy kártalanít és mentesít minket minden olyan követeléstől, kártól vagy kiadástól, amely a weboldalunk használatából vagy a jelen feltételek megszegéséből ered.

Az Általános Szerződési Feltételek változásai

Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket a feltételeket bármikor, előzetes értesítés nélkül frissítsük. Weboldalunk további használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el feltételeink aktuális változatát. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre a jelen szerződési feltételekben, erről értesítést küldünk weboldalunkon vagy e-mailben.

Irányadó jog

Ezekre a feltételekre és feltételekre az Egyesült Államok törvényei az irányadók, és azokkal összhangban értelmezendők. A jelen feltételekből vagy azokkal kapcsolatos vitákat kötelező érvényű választottbírósági eljárás útján kell megoldani, az Amerikai Választottbírósági Szövetség szabályai szerint.

Kapcsolatba lép velünk

Ha bármilyen kérdése van az általános szerződési feltételeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk a következő címen: [email protected]. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ésszerű időn belül válaszoljunk kérdésére.