Kincs a nyílt tengeren

Kincs a nyílt tengeren

Értékeld ezt az ingyenes játékot
(0 szavazattal)
Játsszon ingyenes tét nyerőgéppel online

Készen állsz a Treasure on High Seas valódi játékára? Ha igen, kattints ide és elérje a főnyereményt a Treasure on High Seas-nél! Itt befizetés nélküli bónuszokat és ingyenes pörgetéseket talál a Treasure on High Seas játékhoz. Nyerd meg a jackpotot a Treasure on High Seas nyerőgépeken!

Problémái vannak a "Kincs a nyílt tengeren"-vel?

Bevezetés

A Treasure on High Seas egy online kaszinó nyerőgép, amely a Stake Sites oldalon érhető el. Ez egy kalóz témájú játék, amely kalandba viszi a játékosokat, hogy kincseket találjanak.

Téma, grafika és hangsáv

A Treasure on High Seas grafikája lenyűgöző, kalózhajók, kincsesládák és ágyúk részletes képeivel. A filmzene is passzol a témához, egy fülbemászó kalóz dallam szól a háttérben.

RTP és variancia

A Return to Player (RTP) a Treasure on High Seas esetében 96.5%, ami magasabb az átlagosnál. A játék varianciája közepes, vagyis a játékosok kis és nagy nyereményre is számíthatnak.

Hogyan kell játszani

A Treasure on High Seas játékhoz a játékosoknak ki kell választaniuk a tét nagyságát, és meg kell pörgetniük a tárcsákat. A játéknak öt tárcsa és 25 nyerővonala van, és a játékosoknak balról jobbra kell párosítaniuk a szimbólumokat a nyeréshez.

Fogadási méretek és nyereménytáblázat

A játékosok pörgetésenként 0.25 és 50 érme között fogadhatnak a Treasure on High Seas játékban. A kifizetési táblázat azt mutatja, hogy a legtöbbet fizető szimbólum a kalózkapitány, amely akár 1,000 érmét is fizethet ötért egy nyerővonalon.

Ingyenes pörgetések bónusz funkciója

A Treasure on High Seas bónusz funkcióval rendelkezik az ingyenes pörgetések között. A játékosok úgy aktiválhatják ezt a funkciót, hogy három vagy több scatter szimbólumot helyeznek a tárcsákra. 10 ingyenes pörgetést kapnak, amely során minden nyereményt megszoroznak hárommal.

Pro és contra

Előnyök:
– Lenyűgöző grafika és filmzene
– Magas RTP
- Az ingyenes pörgetések bónusz funkciója

Hátrányok:
– A közepes szórás egyes játékosok számára nem vonzó
– Korlátozott tétméretek

Áttekintés

Összességében a Treasure on High Seas egy szórakoztató és izgalmas online kaszinó nyerőgép, amely elérhető a Stake Casino Sites oldalon. Kalóz témájával, lenyűgöző grafikájával és magas RTP-jével biztosan sok játékos számára vonzó lesz.

GYIK

K: Játszhatok a Treasure on High Seas mobileszközömön?
V: Igen, a Treasure on High Seas mobileszközökön is játszható.

K: Mi a legjobban fizető szimbólum a Treasure on High Seas-ben?
V: A kalózkapitány a Treasure on High Seas legjobban fizető szimbóluma, aki akár 1,000 érmét is fizet ötért egy nyerővonalon.

K: Van-e bónusz funkció a Treasure on High Seas-ben?
V: Igen, a Treasure on High Seas rendelkezik egy bónusz funkcióval, az ingyenes pörgetésekkel, amelyek három vagy több scatter szimbólum tárcsákra kerülésével válthatók ki.

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

CAPTCHA képkép módosítása

Új kaszinók

100% bónusz 500 €-ig + 50 ingyenes pörgetés

Fizessen be 1000 dollárt és kap 2000 dollárt INGYEN

Akár 500 € üdvözlő bónusz plusz 100 ingyenes pörgetés on A halottak könyve

Új játékosok követelhetnek 25 ingyenes pörgetést a BETSOFT Games-en.

Fogadjon most, hogy csatlakozzon a Stake's Dailyhez $100,000 Verseny!

100% üdvözlő bónusz. Up 200 €-ig még játszani