300% Üdvözlő Bónusz

Letét €10 és kap €30 felül.
* Új és régi játékosok számára
Új és régi játékosoknak Fizessen be 10 €-t az első befizetésére, és a tetejére további 30 €-t adunk.

Ha a 300%-os üdvözlő bónuszt választja és 10 € befizetést választ, 30 € befizetési bónuszt kap. Felhívjuk figyelmét, hogy a maximális bónusz összege 30 €, még akkor is, ha 10 €-nál többet fizet be.

 1. Ha a 300%-os üdvözlő bónuszt választja, és 10 €-t fizet be (lásd 2.), akkor 30 € befizetési bónuszt kap. Ne feledje, hogy a maximális bónuszösszeg 30 €, még akkor is, ha 10 €-nál többet fizet be.
 2. A bónuszkódot egyszer használhatja fel az első befizetéskor. A bónuszra való jogosultsághoz a befizetésednek legalább 10 eurónak kell lennie.
 3. A 300%-os üdvözlő bónusz megjelenik a befizetési oldalon. Ha egynél több bónuszra jogosult, az összes elérhető bónusz megjelenik. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő bónuszt választotta ki.
 4. Abban a valószínűtlen esetben, ha a befizetési bónusz nem kerül odaítélésre automatikusan, forduljon az ügyfélszolgálathoz a következő telefonszámon [email protected] mielőtt elkezdené játszani. Ne feledje, hogy a bónusz nem adható meg, ha fogadást tesz a befizetésével azelőtt, hogy azt manuálisan megadták volna.
 5. A bónuszpénz minden kaszinójátékban felhasználható, kivéve a videopókerjátékokat; élő asztali játékok; jackpot nyerőgépek; és a következő játékgépek: 100 Bit Dice, 1429 Uncharted Seas, Beautiful Bones, Big Bad Wolf, Bloodsuckers, Bloodsuckers 2, Cats and Cash, Castle Builder, Castle Builder 2, Cool Buck, Dark Joker Rizes, Dead or Alive, Dead or Alive Alive 2, Devil's Delight, Dragon's Myth, Eggomatic, Extra Chilli, Flowers, Forsaken Kingdom, Fruit Shop Christmas Edition, Gemix, Go Bananas, Immortal Romance, Jack and the Beanstalk, Jack Hammer 2, Jammin Jars 2, Jokerizer, Kingmaker, Koi Princess, Lights, Lil Devil, Lucky Angler, Max Damage, Mystery Joker, Mystery Joker 6000, Pearls of India, Pimped, Retro Reels Extreme Heat, Robin Hood – Shifting Riches, Royal Masquerade, Royal Mint Megaways, Scrooge, Secret of the Stones , Simsalabim, Stardust, SugarPop, Super Monopoly Money, Sweet Alchemy, The Wish Master, Thunderstruck, Tower Quest, Victorious, Vikings Go to Hell, Vikings go Wild, Wild Swarm, Wombaroo, Hope Diamond és Zombies. A Feature Buy funkciót tartalmazó nyerőgépek lejátszása engedélyezett. Ezeken a játékokon belül nem engedélyezett a funkcióvásárlás/bónuszvásárlás bónuszpénzzel.
 6. A bónuszt 40-szer kell megforgatni, mielőtt bármely rész, bónuszpénz vagy kapcsolódó nyeremény visszavonható lenne.
 7. Az odaítélt bónuszösszeg hozzáadódik a kaszinó bónuszegyenlegéhez, és ott marad mindaddig, amíg a fogadási követelmények teljesülnek. A jogosult befizetését nem érinti a fogadási követelmény.
 8. A tisztességes játék biztosítása érdekében a játékkörönkénti maximális tét aktív bónuszegyenleg esetén 5 euró. A „bónusz vásárlás” vagy „funkció vásárlás” opcióval rendelkező játékokban a tét összege a pörgetés teljes költségének számít, nem pedig annak a játékkörnek a tétjének vagy értékének, amelyben a funkciót vagy bónuszt játszották. Például, ha használja a kockázat vagy a létra funkciót, amelyet egyes szolgáltatók kínálnak, akkor egy aktív bónusz esetén túllépi a megengedett maximális tétet, és az ezzel kapcsolatos nyereményeket érvénytelenítjük.
 9. Tilos a bónuszhajszolás bónuszpénzzel: egy játékkör késleltetése, beleértve az ingyenes pörgetéseket és a bónuszfunkciókat is, később, amikor már nincs fogadási követelmény, és/vagy új befizetéseket hajthat végre, miközben még vannak ingyenes pörgetési funkciói a játékban. Azok a játékosok, akik ezt megteszik, beleegyeznek abba, hogy bónuszukat és a hozzá kapcsolódó nyereményeket érvénytelenítik.
 10. Ha az adott időn belül kifizetést hajt végre, az üdvözlőajánlatból fennmaradó bónuszpénzt eltávolítjuk számlájáról.
 11. 30 napod van arra, hogy teljesítsd az üdvözlő bónusz fogadási feltételeit. Ha ezen időszakon belül nem teljesíti a követelményeket, a bónuszpénzt eltávolítjuk a számlájáról.