Tegyél be 25 eurót, és 500 ingyenes pörgetést kapsz

50 szabad pörgetés A halottak könyve
* Rendszeres játékosoknak
* Rendszeres játékosoknak. Minden pénteken lehet kapni 50 ingyenes pörgetést a Book of Deadben, ha 25 eurót fizet be.

Hűséges játékosként szeretnénk biztosra venni, hogy jutalmat kapsz folyamatos támogatásodért, éppen ezért örömmel kínálunk minden pénteken egy különleges promóciót. Ha befizetsz 25 eurót vagy többet, azonnal 50 ingyenes pörgetést kapsz a népszerű Book of Dead játékban.

Annak érdekében, hogy ne maradjon le erről a fantasztikus ajánlatról, az alábbiakban ismertetjük a feltételeket:

  1. Az ingyenes pörgetések csak a Book of Deadben használhatók, amely egy izgalmas játék ókori egyiptomi témákkal, izgalmas bónuszfunkciókkal és rengeteg lehetőséggel a nagy nyerésre.
  2. Az ingyenes pörgetéseket a rendszer automatikusan megadja, amint bejelentkezik, 25 eurót vagy többet befizet, és megnyitja a Book of Dead játékot. Az ingyenes pörgetések csak a Book of Dead játékban jelennek meg, ezért győződjön meg róla, hogy a megfelelő játékot nyitja meg, hogy kihasználhassa ezt a promóciót.
  3. Az ingyenes pörgetések csak egyszer használhatók fel, és az ingyenes pörgetések megszerzéséhez legalább 25 € befizetést kell végrehajtania. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a játékot, és nagyot nyerhet anélkül, hogy sok pénzt kellene költenie.
  4. Abban a ritka esetben, ha az ingyenes pörgetéseket nem biztosítják automatikusan a kód megadása után, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk LiveChaten vagy e-mailben a következő címen: [email protected]. Ügyfélszolgálati csapatunk örömmel segít Önnek, és biztosítja, hogy kihasználja ezt a promóciót.
  5. Az ingyenes pörgetésekből származó bármely nyeremény jóváírásra kerül a valódi egyenlegtárcájában, és kivehető. Ez azt jelenti, hogy nyereményeit felhasználhatja más játékokra, vagy felveheti a bankszámlájára.
  6. Az ingyenes pörgetések minden pénteken 02:00 CEST és 23:59 CEST között igényelhetők. Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint bármikor módosítsuk vagy eltávolítsuk a bónuszokat, ezért győződjön meg róla, hogy használja ezt a promóciót, amíg még elérhető.

Ezek a feltételek kiegészítik a Felhasználási Feltételeinket és a Bónusz feltételeinket, és azokra is vonatkoznak, ezért győződjön meg arról, hogy elolvasta és megértette ezeket a dokumentumokat, mielőtt részt vesz ebben a promócióban.

Reméljük, hogy elnyeri tetszését ez a különleges akció, és sok szerencsét kívánunk a Book of Dead kalandjaihoz!