Mini Games üdvözlő bónusz. Akár 500 €-ig!

A 20€/$ és 500€/$ közötti befizetéseket a 100% bónusz

Bónusz kód NOCODE

*Csak új felhasználók

Csak új játékosok. Mystake mini játékok üdvözlő bónusz – 100% bónusz az első befizetésedre.

  1. A 20€/$ és 500€/$ közötti befizetések 100%-os bónuszt kapnak.
  2. A bónusz minden minijátékunkhoz elérhető, kivéve a Dice, BlackJack, Plinko és Limbo.
  3. A bónusz az első befizetés után jóváírásra kerül a számláján. A bónuszt manuálisan kell aktiválnod, mielőtt a Mini Games játékkal játszol, hogy megkapd.
  4. Ezt a bónuszt csak egyszer kaphatja meg, és csak az első befizetéskor.
  5. Ez a bónusz nem használható fel más promócióval együtt.
  6. A bónuszodat az élő chaten való kapcsolatfelvétellel törölheted, de ne feledd, hogy a teljes bónuszösszeg, a generált nyeremény és a tét teljes összege (a bónusz aktiválásától a törlésig) levonásra kerül a teljes egyenlegedből. A bónusz és a valódi pénz nincs különválasztva.
  7. A Mini Games bónuszra és a befizetésre harminc (30) befizetés plusz bónuszösszegű megforgatási követelmény vonatkozik.
  8. A minimális szorzó ahhoz, hogy egy fogadás tétnek számítson, 1.3. Az 1.3-nál kisebb szorzók nem számítanak fogadásnak, és elfogadhatatlan akciónak minősülnek. A DICE, Plinko, Limbo és Blackjack fogadásokra nem vonatkozik a fogadási követelmény.
  9. A bónusz aktiválását követően a fogadási követelményt legfeljebb 30 napon belül teljesíteni kell. Ellenkező esetben a bónusz és az összes generált nyeremény elveszik.
  10. Aktív bónusz esetén a maximális tét összege 10 €/$ játékonként egy minijátékon. A 10 €/$-nál nagyobb fogadások nem tartoznak a fogadási kötelezettség hatálya alá, a nyeremények pedig elvesznek.

? MyStake fenntartja a jogot, hogy a játékban bármilyen változtatást végrehajtson, vagy azt teljesen törölje.