MyStake Hosts Versenyek

100% bónuszt £/$/€20+ első befizetés alapján. További bónuszok.

*Csak új felhasználók

Csak új játékosok. 

Vegyen részt versenyeken, versenyezzen más játékosokkal, nyerjen ingyenes pörgetéseket, ingyenes fogadásokat és valódi pénzt. Legyen lépést a legújabb versenyekkel, és nyerjen jutalmakat.

Hogyan vehet részt?

A versenyen való részvételhez fogadást kell kötnie a versenyek oldalán említett játékokra. Minden fogadásért 1 dollár = 1 pont. El kell jutnod a ranglistára, amely a legmagasabb pontszámot elért játékosokból áll. Ha a verseny végén a ranglistán maradsz, nagylelkű jutalmakban részesülsz. A jutalmak és a játékkövetelmények versenyenként eltérőek lehetnek, de a fő gondolat ugyanaz marad: a játékosok versenyeznek egymással, és a magasabb helyezést elérő játékos nagyobb jutalmat kap.

A versenytől függően minijátékokra, sportfogadásra, nyerőgépekre vagy élő kaszinóra fogadva szerezhet pontokat. A pontos játékkövetelményt a verseny leírása tartalmazza.

Jutalmak

Minden versenyen a jutalom típusa eltérhet valódi pénzben, ingyenes fogadásban és ingyenes pörgetésben.

  • Valódi pénz: A nyeremény összege, amelyet a bajnokság ranglistáján való tartózkodással kaphat meg. Ennek a bónusznak nincs fogadási követelménye, így szabadon felhasználhatja, ahogy akarja.
  • Bónusz pénz: A bónusz összege a ranglistán elfoglalt helyezéstől is függ, de 1-től 5-ig (versenytől függően) meg kell fogadnia, hogy visszavonhassa. Ezenkívül a bónuszpénzre lehetnek játékkorlátozások, amelyeket a bónuszok oldalon ellenőrizhet (Profil > Ajándékaim > Bónusz).
  • Ingyenes fogadások: Ha ingyenes fogadásokat kap, felhasználhatja őket dedikált játékokra vagy sportfogadásokra. Ha meg szeretné tudni, hogy mely játékok szerepelnek az ingyenes fogadásban, nyissa meg a Profil > Ajándékaim menüpontot, és kattintson a promóció melletti „Játéklista” gombra.

Az ingyenes fogadás aktív bónusz mellett nem használható fel. Az ingyenes fogadást egy expressz típusú, 3 pozíciós jegyre kell megtenni, ahol minden pozíciónak 1.3-szoros vagy nagyobb szorzóval kell rendelkeznie.

Tekintse meg versenyeink oldalát most!

  • Ingyenes pörgetések: A versenyeken ingyenes pörgetéseket kaphat, ha felkerül a ranglistára. Amint a verseny véget ért, hozzáadjuk őket a fiókjához. Az ingyenes pörgetések csak néhány játéknál érhetők el, és a játéklistát a Profil > Ajándékaim > Ingyenes pörgetések > „Játéklista” menüpontban tekintheti meg. Használatukhoz a slot oldalra kell lépnie, és az automatikusan elindul. Az ingyenes pörgetések felhasználása után a nyeremény összege valódi pénzként kerül hozzáadásra, minden fogadási követelmény nélkül.

Fontos! A bónuszösszeggel tett fogadások felére csökkentett pontokat adnak (1 dollár bónusz = 0.5 pont)